Veršienos pjausnys


Jums prireiks:
600 g veršienos,
2 šaukštai citrinos sulčių,
šaukštas miltų,
kiaušinis,
druskos,
šaukštelis pieno,
3 šaukštai maltų džiūvėsėlių,
riebalų,
šaukštas ištirpinto sviesto,
4 kilkės,
4 citrinos griežinėliai.

Veiksmai:
Mėsą supjaustyti, išmušti, apšlakstyti citrinos sultimis ir palaikyti šaltai. Kiaušinį išplakti su druska ir pienu. Tada mėsos gabalus pavolioti miltuose, kiaušinyje, džiūvėsiuose ir kepti. Iškepus, sudėti į puodą apšlakstyti sviestu. Iš riebalų padaryti padažą su grietine ir sultiniu. Ant kiekvieno mėsos gabalo uždėti po citrinos griežinėlį ir kilkę. Skanaus.

Similar Posts

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

* Please enter the Biggest Number

Suskaičiuokite *Captcha loading...