Marinuota veršiena su grietine


Jums prireiks:
500 g veršienos,
4 šaukštai citrinos sulčių,
2 šaukštai aliejaus,
svogūnas,
petražolė,
morka,
pipirų,
druskos,
2 šaukštai miltų,
riebalų,
1,5 stiklinės vandens,
0,5 stiklinės grietinės,
petražolės lapelių.

Veiksmai:
Mėsą supjaustyti, pamušti, užpilti marinatu, pagamintu iš sulčių, aliejaus, supjaustyto svogūno, tarkuotų daržovių ir uždengus palaikyti 2 valandas šaltai. Tada mėsą apvolioti miltuose, pakepinti, sudėti į puodą, įpilti marinato, vandens, sudėti prieskonius ir troškinti 20 minučių. Vėliau iš skysčio, kuriame buvo troškinama mėsa, pagaminti padažą su miltais, grietine ir petražolės lapeliais. Mėsą patiekti su padažu. Skanaus.

Similar Posts

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

* Please enter the Biggest Number

Suskaičiuokite *Captcha loading...