Veršiena tešloje


Jums prireiks:
500 g virtos veršienos,
prieskonių,
citrinos sulčių,
riebalų,
citrinos griežinėlių,
petražolės lapelių.
Tešlai:
stiklinė miltų,
druskos,
stiklinė vandens,
2 šaukštai ištirpinto sviesto,
2 kiaušinių baltymai.

Veiksmai:
Mėsą supjaustyti, apibarstyti prieskoniais, citrinos sultimis. Užmaišyti tešlą, į kurią sudėti išplaktus baltymus. Ant iešmo verti tešloje pamirkytus mėsos gabalus ir tada kepti. Iškeptą mėsą papuošti citrinos griežinėliais ir petražolės lapeliais. Skanaus.

Similar Posts

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

* Please enter the Biggest Number

Suskaičiuokite *Captcha loading...