Paukštiena drebučiuose


Jums prireiks:
500 g virtos paukštienos,
200 g paukštienos pašteto,
marinuotas obuolys,
raugintas agurkas,
apelsinas,
pomidoras,
0,5 citrinos ,
petražolės lapelių,
virta morka.
Drebučiams:
0,5 l sultinio,
citrinos sulčių,
20 g želė.

Veiksmai:
Mėsą supjaustyti. Ant jos sudėti paštetą, supjaustytas daržoves, žalumynus. Į sultinį įdėti prieskonių. Želatiną brinkinti vandenyje, paskui ištirpinti ir pavirti su sultiniu. Sumaišytą su želatina sultinį atšaldyti, apipilti mėsą ir sustingdyti. Skanaus.

Similar Posts

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

* Please enter the Biggest Number

Suskaičiuokite *Captcha loading...