Natūralūs kiaulienos maltiniai su svogūnais
Jums prireiks:
110 g kiaulienos,
10 g vandens,
15 g kiaulės taukų,
50 g mėsos sulčių,
10 g svogūnų,
100 – 150 g priedo,
pipirų, druskos.
Veiksmai:
Į maltą kiaulieną pridėkite pipirų, druskos, įpilkite šalto sultinio arba vandens, masę išminkykite , ir darykite apvalius, suplotus maltinius. Juos iškepkite įkaitintuose riebaluose kartu su smulkiai supjaustytais svogūnais.
Natūralius maltinius paduokite su virtomis arba keptomis bulvėmis, virtomis pupelėmis, uždarytomis pomidorų padažu, ankštinių daržovių tyrėmis.Į keptuvę, kurioje maltiniai kepė, įpilkite keletą šaukštų sultinio, truputį pavirinkite, svogūnus išimkite, uždėkite ant maltinių ir užpilkite sultimis. Skanaus!