Vincento ledai (naminio rūgpienio su šokoladu)
Jums prireiks:
76g tik naminio rūgpienio, 10g skysto medaus, 14g grietinėlės, 3g tarkuoto imbiero šaknies, 10g braškių padažo, 5g šokolado.
Veiksmai:
Suplakite 76g tik naminio rūgpienio su 10g skysto medaus (jei susicukravęs, tai pašildykite), 14g standžiai išplaktos grietinėlės, 3g tarkuoto imbiero šaknies. Šaldykite šaldiklyje retsykiais pamaišant, o kai pradės stingti, įmaišykite 5g šokolado granulių (arba šokolado gabaliukų). Patiekiant, ledus sudėkite į vazelę, apšlakstykite 10g braškių padažo, užberkite 5g nuo šokolado plytelės peiliu nudrožtų drožlių, ant viršaus galite uždėti sausainėlį. Patiekite su desertiniu šaukšteliu.