Persikų šerbetas su krupniku


Jums prireiks:
70g konservuotų persikų, 30g saldaus putojančio vyno, 16g krupniko, 4g persijotos cukraus pudros.

Veiksmai:
70g konservuotų persikų suplakite blenderiu su 30g saldaus putojančio vyno, 16g krupniko , 4g persijotos cukraus pudros ir dėkite 8 val. į šaldiklį, kas dvi valandas pamaišant šakute, kad susidarytų maži ledų kristalai. Patiekiant, šerbetą sudėkite į vazelę, papuoškite 10g konservuotų persikų skiltelių ir mėtų šakele, vazelę dėkite ant servetėle paklotos lėkštutės. Patiekite su desertiniu šaukšteliu Jei vietoje putojančio vyno ir krupniko įpilsite tiek pat sunkos nuo persikų , tai tokį šerbetą galėsite duoti ir mažiems vaikeliams

Similar Posts

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

* Please enter the Biggest Number

Suskaičiuokite *Captcha loading...