Home Desertai Pyragai Pyragas „Obuolių džiunglės”

Pyragas „Obuolių džiunglės”

Pyragas „Obuolių džiunglės”

Obuolius nulupkite ir supjaustykite plonomis skiltelėmis, jas apvoliokite cinamone. Duonos trupinius išbarstykite į kepimo skardą (geriausiai tinka apvali, kokių 20-25 cm skersmens kepimo skarda), prieš tai ją iškloję kepimo popieriumi. Ant išbarstytų trupinių galite dar šiek tiek pabarstyti cukraus, o tada sluoksniu išdėliokite paruoštus obuolius. Gerai išplakite visus tris kiaušinius ir stiklinę cukraus. Kai masė bus puri ir jau nebesijaus cukraus grūdelių, supilkite miltus, prieš tai juos sumaišę su kepimo milteliais. Vėl viską gerai išplakite. Visą masę supilkite ant paruoštų obuolių. Dabar jau galite viską kišti į orkaitę (įkaitintą iki 200C) ir kepkite apie 20-25 minutes. Pyrago nesugadinsit, jei valgysit karštą ir su ledais.

Gero apetito!