Šokoladinis tortas „Bumerangas”
Jums prireiks:
150 g miltų 2 šaukšteliai džiovintų mielių 125 g sviesto arba margarino 3 šaukštai smulkiai sukapotų kokoso riešutų (1 šaukštas – įdarui) 3 šaukštai kakavos (1 šaukštas – įdarui) 200 g cukraus 2 kiaušiniai 3 šaukštai pieno 1/2 pakelio vanilinio cukraus Įdarui 1 stiklinė miltinio cukraus 4 šaukštai tirpinto sviesto 1 šaukštelis maltos kavos 1 šaukštelis vanilinio cukraus
Veiksmai:
Sviestą su kokoso drožlėmis, kakava, cukrumi ir vaniliniu cukrumi gerai išsukti. Maišant sudėti kiaušinius, miltus, džiovintas mieles, druską ir pabaigoje supilti pieną.Tešlą sukrėsti į sviestu išteptą formą ir kepti vidutinio karštumo orkaitėje 10-45 min.Visus įdarui skirtus produktus sumaišyti ir išplakti kremą. Juo pertepti atvėsusį tortą.