Jums prireiks:
Vištienos filė 400 g
Aliejus
Druska
Pipirai
Konservuotos morkos 300
Kumpis 80 gr
Vištienos sultinio 150 ml
500 g Pekino kopūstas 500 g
Raudonoji paprika 1 vnt
Cukinija
Saldžiosios paprikos milteliai
Veiksmai:
Vištieną supjaustome plonomis juostelėmis, pasūdome, apibarstome pipirais ir paprikų milteliais. Apkepame ant aliejaus.
Konservuotas morkas, cukiniją, papriką ir kumpį supjaustome, sudedame į troškintuvą ir truputį patroškiname. Supilame vištienos sultinį ir verdame dar 10 minučių.
Pekino kopūstą supjaustome juostelėmis, o obuolį – skiltelėmis. Viską suberiame į troškintuvą su mėsa. Troškiname apie 5 minutes. Daržovių ragu patiekiame su virtais ryžiais.
15min.lt