Abrikosų pudingas


Jums prireiks:
1.Dvi po 245g abrikosų skardinės (vaisiai nuvarvinti, palikti
2.1/3 stiklinės sulčių)
3.1/4 stiklinės rafinuoto cukraus pudros
4.2 stiklinės smulkių šviežių baltos duonos džiūvėsėlių
5.60g tirpinto sviesto

Veiksmai:

Orkaitę įkaitinkite iki 180 laipsnių. Formą (20cm) pyragams kepti ištepkite tirpintu sviestu. Į formą sudėkite pusę abrikosų. Apibarstykite puse cukraus pudros ir puse turimų džiūvėsėlių užpilkite pusę stiklinės tirpinto sviesto ir pusę sulčių. Tą patį padarykite ir su likusiomis sudedamosiomis dalimis. Kepkite 30 minučių. Į stalą duokite karštą.

Receptą atsiuntė Rasa iš Šiaulių.

Similar Posts