Avienos kukuliai padaže


Jums prireiks:
115 g avienos,
25 g pyrago,
35 g vandens,
15 g svogūnų,
15 g miltų,
10 g riebalų,
100 g pomidorų padažo,
150 g priedo,
pipirų, druskos,
žalumynų.

Veiksmai:
Avieną, pyragą, pakepintą svogūną sumalkite, darykite kukulius, apvoliokite miltuose, apkepinkite riebaluose. Tada dėkite į troškinimo indą, užpilkite sultiniu, pomidorų tyre, pagardinkite prieskoniais ir troškinkite 10 – 15 minučių. Kukulius išimkite, iš likusio sultinio pagaminkite padažą, pridėdami pakepintų miltų, padažu užpilkite kukulius. Skanaus!

Similar Posts

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

* Please enter the Biggest Number

Suskaičiuokite *Captcha loading...