Bulvių troškinys su aviena


Jums prireiks:

3 – 4 bulvės,
1 morka,
300 g avienos,
0,5 kg šviežių kopūstų,
1 svogūnas,
1 lauro lapas,
1 šaukštelis kmynų,
druska.

Veiksmai:

Nuo avienos nuimtus ir paspirgintus riebalus supilkite į puodą. Sudėkite smulkiai supjaustytus kopūstus, mėsos gabaliukus, bulvių skilteles, susmulkintą ir pakepintą svogūną, stambiai sutarkuotą morką, įberkite kmynų, įdėkite lauro lapą, pasūdykite, užpilkite 0,5 l verdančio vandens ir troškinkite 1 valandą.

Similar Posts

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

* Please enter the Biggest Number

Suskaičiuokite *Captcha loading...