
Daržovės sluoksniuojamos giliame inde arba specialioje formoje, perpilamos šiltame sultinyje ištirpinta želatina. Ant indo dugno galima dėti virtų putpelių kiaušinių. Šiai spalvingai šaltienai sustingus, ji išverčiama į lėkštę.

Jums prireiks: 1.300 g medaus, 2.300 g miltų, 3.2 šaukštai margarino, 4.4 kiaušiniai, 5.2 šaukšteliai kepimo miltelių, 6.100 g cukraus, 7.150 g kapotų riešutų, cinamono,…
Jums prireiks: 30 g baklažano, 30 g cukinijos, 30 g raudonos saldžiosios paprikos, 30 g geltonos saldžiosios paprikos, 20 g pievagrybių, 20 g žiedinių kopūstų,…
Jums prireiks: 200 g žalių pipirų ankščių, 100 g pomidorų, 10 g svogūno, susmulkinti petražolių lapelių 2-3 šaukštai, 2 šaukštai aliejaus ir vandens. Veiksmai: 200…
Jums prireiks: 1.1 kg lydekos, 2.4 kiaušiniai, 3.1 riekelė pyrago, 4.1 stiklinė pieno, 5.1 šaukštas sviesto, 6.1 morka, 7.2 svogūnai, 8.10 pipirų (įdarui ir sultiniui),…
Jums prireiks: (25 saldainiai) 125g grietinėlės 100g cukraus 50g švelniai kartaus šokolado Šaukštelis kakavos miltelių plėvelės formai iškloti arba beskonio aliejaus jai ištepti Veiksmai: Grietinėlė…
Jums prireiks: 1 gaidys (apie 1,5 kg) 150 g svogūnų 1 česnako skiltelė 2 šaukštai aliejaus 60 g rūkytos šoninės druskos, pipirų 20 ml konjako…