
Daržovės sluoksniuojamos giliame inde arba specialioje formoje, perpilamos šiltame sultinyje ištirpinta želatina. Ant indo dugno galima dėti virtų putpelių kiaušinių. Šiai spalvingai šaltienai sustingus, ji išverčiama į lėkštę.

Jums prireiks: Tešlai: 4 tryniai, 4 šaukštai grietinės, 100 g sviesto, 400 g medaus, 100 g cukraus, 400 g miltų, 1 arbatinis šaukštelis sodos, 2…
Jums prireiks: 500 g avienos, riebalų, 200 g svogūnų, 200 g pupelių, 200 g agurkų, 200 g pomidorų, 200 g grietinės, druskos, pipirų, krapų. Veiksmai:…
Jums prireiks: 500 g aguonų 400 g cukraus 10 kiaušinių 2 šaukštai maltų džiūvėsėlių 2 lašai migdolų aliejaus Veiksmai: Trynius ištrinti su cukrumi, kol bus…
Jums prireiks: 500 g avienos, 60 g riebalų, svogūnas, 2 pomidorai, druskos, 1 kg kopūstų, vandens, pipirų. Veiksmai: Mėsą supjaustyti kubeliais ir apkepinti. Įdėti supjaustytą…
Jums prireiks: 500 g veršienos, 2 šaukštai citrinos sulčių, 0,5 stiklinės alyvų aliejus, svogūnas, pipirų, lauro lapas, druskos, marinuotų obuolių griežinėlių. Veiksmai: Veršieną supjaustyti ir…
Jums prireiks: neriebi bekoniena 600 g riebalai 30 g pjaustytos prieskoninės daržovės 2 stiklinės pipirai svogūnas 1 vnt miltai 1 šaukštas grietinė 1 stiklinė Veiksmai:…