Demerara širdys


Jums prireiks:
(apie 40 vnt.)
Tešlai
200 g miltų
100 g Demerara cukraus
125 g sviesto
1 kiaušinio trynys
1 šaukštelį vanilės cukraus (su natūralia vanile)

Papuošimui
cukraus milteliai
žiupsnelis raudonų maistinių dažų
vanduo

Veiksmai:
Sumaišykite visus produktus ir užmaišykite tešlą. Sudėkite tešlą į plastikinį maišelį ir 1 valandai padėkite į šaldiklį.

Iškočiokite tešlą iki 2 mm storio ir išpjaukite širdies formas. Sudėkite sausainius ant kepimo popieriumi išklotos skardos. Kepkite orkaitės viduryje 200°C apie 5 minutes. Po to širdeles ant padėklo atvėsinkite.

Iš cukraus miltelių, sumaišytų su maistiniais dažais, ir vandens pasigaminkite glajų ir juo papuoškite širdis.

Similar Posts

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

* Please enter the Biggest Number

Suskaičiuokite *Captcha loading...