Dvigubos širdys


Jums prireiks:
(15 vnt.)
 500g 1 lakštas šaldytos bemielės sluoksniuotos tešlos

Papuošimui
1 kiaušinio baltymas
100 g Demerara cukraus

Įdarui
200 g paprasto Filadelfijos sūrio arba galite naudoti varškės kremą
60 g cukraus miltelių
žiupsnelio raudonų maistinių dažų

Veiksmai:
Atšildykite ir iškočiokite tešlą. Išpjaukite 30 širdžių. Pusę širdžių patepkite baltymu ir apibarstykite Demerara cukrumi. Visas širdis sudėkite ant kepimo popieriumi išklotos skardos ir 4 minutes kepkite orkaitės viduryje 225°C. Po to jas atvėsinkite ant padėklo.

Sumaišykite įdaro sudedamąsias dalis. Prieš pat patiekdami sutepkite širdis paruoštu įdaru taip, kad viršutinė širdis būtų pabarstyta cukrumi.

Similar Posts

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

* Please enter the Biggest Number

Suskaičiuokite *Captcha loading...