Grybai, troškinti su miežinėmis kruopomis


Jums prireiks:
400 g sūdytų arba 60 g džiovintų grybų,
50 g lašiniukų,
2 svogūnai.
0,5 stiklinės kruopų,
2 stiklinės vandens arba grybų sultinio,
1 šaukštas pomidorų tyrės arba 2 švieži pomidorai,
druskos,
3 šaukštai grietinės,
svogūnų laiškų arba petražolių lapelių.

Veiksmai:
Paruoštus grybus ir svogūnus sukapoti ir kepinti riebaluose, kol pagels. Nuplautas kruopas sumaišyti su grybais, įpilti karšto vandens arba grybų sultinio ir troškinti, kol kruopos suminkštės. Tada įdėti pomidorų tyrės arba šviežių pjaustytų pomidorų , grietinės. Pagamintą valgį apibarstyti kapotais žalumynais. Patiekti su raugintų agurkų, pomidorų arba kopūstų salotomis. Skanaus!

Similar Posts