Grybų ir žuvies apkepas


Jums prireiks:
250 g. šviežių ar savo sultyse virtų grybų,
250 g. virtos ar keptos žuvies,
3 šaukštai miltų,
2 stiklinės pieno,
druskos,
pipirų,
3 kiaušiniai,
maltų džiūvėsėlių ar tarkuoto sūrio,
(1 svogūnas). 

Veiksmai:
Formą patepti riebalais, sudėti gabalėliais supjaustytus grybus ir žuvį. Miltus (ir kapotą svogūną, jei jo dedama) pakepinti riebaluose. Įpilti pieno, 8 – 10 minučių pavirinti ir ataušinti. Į padažą įdėti žalių kiaušinių, prieskonių ir užpilti ant grybų ir žuvies. Viršų apibarstyti maltais džiūvėsėliais arba tarkuotu sūriu. Kepti, kol apkepas apsitrauks rusva plutele.

Similar Posts

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

* Please enter the Biggest Number

Suskaičiuokite *Captcha loading...