Grybų padažas su krienais


Jums prireiks:
300 – 400 g. virtų grybų,
3 – 4 šaukštai tarkuotų krienų,
1 stiklinė grietinės,
druskos,
cukraus,
acto raba rūgščių sulčių,
krapų arba petražolių lapelių,
svogūnų laiškų,
(1 – 2 kietai virti kiaušiniai). 

Veiksmai:
Grybus sukapoti arba supjaustyti plonomis juostelėmis, grietinę išplakti su prieskoniais. Grybus sumaišyti su krienais bei pagardinta grietine ir apibarstyti kapotais žalumynais. Puošti virto kiaušinio griežinėliais ir žalumynų lapeliais. 

Similar Posts

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

* Please enter the Biggest Number

Suskaičiuokite *Captcha loading...