Grybų sklindžiai


Jums prireiks:
150 g virtų grybų,
2 stiklinės miltų,
2 stiklinės pieno,
2 kiaušiniai,
druskos, riebalų.

Veiksmai:
Grybus smulkiai sukapoti. Šviežius grybus troškinti savo sultyse, kol išsiskirs visos sultys ir grybai apsaus. Iš miltų, pieno, druskos ir kiaušinių įmaišyti tešlą. Šaukštu ją dėti į keptuvę su įkaitintais riebalais ir ant kiekvieno dar minkšto sklindžio uždėti po šaukštą grybų. Kepti iš abiejų pusių, kol paraus. Sklindžius valgyti su grietine ir žalių tarkuotų morkų salotomis. Skanaus!

Similar Posts

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

* Please enter the Biggest Number

Suskaičiuokite *Captcha loading...