Įdarytas šaltas jautienos kepsnys (rostbifas)


Jums prireiks:
1.200 g jautienos kepsnio,
2. 100 g varškės,
3.3—4 šaukštai tarkuotų krienų, l šaukštas pieno arba grietinėlės, druskos, cukraus.

Veiksmai:
Mėsą supjaustyti aštriu plonu peiliu kelių milimetrų storio griežinėliais. Varškę sumaišyti su krienais, įberti druskos ir cukraus. Paruoštą įdarą sudėti ant mėsos griežinėlių, susukti juos ir galą prismeigti degtuku. Suktinukus sudėti į dubenį, papuošti salotų lapeliais ir įvairių spalvų daržovėmis.

Similar Posts

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

* Please enter the Biggest Number

Suskaičiuokite *Captcha loading...