
Česnakus sutrinkite su maltais juodaisiais pipirais, druska ir įtrinkite jautieną. Mėsą subadykite šakute ir įtrinkite garstyčių bei saulėgrąžų aliejaus mišiniu. Paruoštą mėsą įškepkite orkaitėje, laistykite išsiskyrusiu padažu.
Jums prireiks: 1,1 mažas moliūgas ar agurotis (1 – 1,5 kg), druskos, maltų raudonųjų pipirų, 2,2 šaukštai sviesto, 3,1 stiklinė grietinės, 4,300 g kumpio ar…
Jums prireiks: 500 g jautienos, druskos, pipirų, 400 g riebalų. Veiksmai: Mėsą supjaustyti ir pamušti. Apibarstyti druska, pipirais ir kepti. Galima prieš patiekiant apipilti vynu…
Jums prireiks: 4 porcijoms reikės Vienas (125 mg) pakelis šafrano plaušelių;0,5 kg lašišos ir sterko;0,5 saliero;100 g porų;100 g pomidorų ;100 g svogūnų;50 g morkų;20…
Jums prireiks: 2 asmenims 2 valg.š. imbiero 2 valg.š. augalinio aliejaus 1 valg.š sauso vermuto 2 sutrintos česnako skiltelės 1 /2 arb.š. džiovinto baziliko 1…
Jums prireiks: 1.4 šaukštai kiaulienos taukų, 2.600g jautienos, 3.500g svogūnų, 4.1/2 šaukštelio pipirų, 5.2 šaukšteliai maltų saldžiųjų paprikų, 6.1 žiuspnelis maltų džiovintų česnakų, 7.1/2 šaukštelio…
Jums prireiks: 1.700 g kalakuto krūtinėlės, 2.2 skiltelės česnako, 3.7 svogūnai, mangas, papaja, 4.2 šaukštai kapotų migdolų, citrinos sulčių, 5.0,5 stiklinės vištienos sultinio, 6.5 šaukštai…