
Česnakus sutrinkite su maltais juodaisiais pipirais, druska ir įtrinkite jautieną. Mėsą subadykite šakute ir įtrinkite garstyčių bei saulėgrąžų aliejaus mišiniu. Paruoštą mėsą įškepkite orkaitėje, laistykite išsiskyrusiu padažu.

Jums prireiks: 1.1kg kojų, 2.1kg jautienos mentės, 3.2 morkos, 4.2 svogūnų galvutės, petražolės šaknis, 5.2 skiltelės česnako, 6.1 virtas kiaušinis, lauro lapelių, pipirų, 7.1 šaukštas…
Jums prireiks: 750 g virtos vištienos, 250 g šviežių agurkų, 250 g pomidorų, 250 g virtų bulvių, 1 stiklinė majonezo, acto, druskos, cukraus, pipirų, prieskoninių…
Jums prireiks: 200 g susikristalizavusio medaus; 50 g miltinio cukraus; 75 g grietinės arba pieno; pagal skonį ir norą tarkuoto šokolado; Veiksmai: Visus komponentus virti,…
Jums prireiks: 200 g. šviežių grybų, kurių nebūtina karštai apdoroti, 200 g. virtos arba keptos mėsos, 1 svogūnas, 2 pomidorai, 1 raugintas agurkas, 1 petražolė,…
Jums prireiks: Makaronų – 250g Mėsos – 250g Marinuotų grybų – 250g Pomidorų – 250g Augalinio aliejaus – 50g Porų – 50g Citrinos sulčių –…
Jums prireiks: 2 viščiukai arba 1 višta, druskos, citrinos sulčių, 2 kiaušiniai, 1 stiklinė pieno, 1 šaukštelis ištirpinto sviesto ar aliejaus, 1,5 stiklinės miltų, riebalų…