Jautiena troškinta savo sultyse


Jums prireiks:

1.500 g jautienos,
2. 2 dideli svogūnai, 3.druskos, pipirų,
4.50 g sviesto

Veiksmai:

Iš mėsos išpjaustyti sausgysles, supjaustyti ją skersai raumenų 1 cm storio griežinėliais ir gerai išmušti. Troškintuvo dugną plonai ištepti sviestu ir sluoksniais į jį sudėti mėsos griežinėlius ir storais žiedais supjaustytus svogūnus. Sluoksniuoti taip, kad viršuje būtų mėsa. Kiekvieną mėsos sluoksnį apibarstyti druska ir pipirais, viršutinį sluoksnį patepti sviestu . Troškintuvą uždengti dangčiu ir troškinti ant mažos ugnies. Vietoj padažo tinka sultys, kuriose buvo troškinama mėsa ir svogūnai. Patiekti su virtomis bulvėmis ir daržovėmis.

Similar Posts

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

* Please enter the Biggest Number

Suskaičiuokite *Captcha loading...