Jautiena, troškinta su daržovėmis


Jums prireiks:

1.400 g jautienos,
2.40 g riebalų,
3. 1 svogūnas, 4.druskos, pipirų, mairūno,
5.2 skiltelės česnako, 6.susmulkinta citrinos žievelė,
7.1/2 citrinos ,
8.1 petražolės šaknis,
9.4—5 morkos,
10.4 kopūsto griežiniai,
11.8— 10 bulvių, 12.žalumynų.

Veiksmai:

Išpjausčius iš mėsos sausgysles, supjaustyti ją kubeliais arba pailgais gabalėliais ir pakepinti. Kartu su mėsa pakepinti svogūną ir. įpylus šiek tiek karšto vandens, sudėti prieskonius. Troškinti uždengus ant mažos ugnies, kol mėsa pasidarys apyminkštė. Tada ant mėsos sudėti išilgai supjaustytas morkas, kopūstų griežinius, o ant viršaus į keturias dalis supjaustytas bulves. Daržoves šiek tiek pasūdyti ir viską ištroškinti.
Patiekiant mėsą sudėti į dubenį, užpilti padažu, gausiai apibarstyti žalumynais, šalia krūvelėmis sudėti daržoves.

Similar Posts

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

* Please enter the Biggest Number

Suskaičiuokite *Captcha loading...