Jautienos griežinėliai, troškinti serbentų padaže


Jums prireiks:

1.500 g jautienos minkštimo arba 4—5 antrekoto pusgaminio griežinėliai,
2.druskos, pipirų.
3.1/2 šaukštelio garstyčių miltelių,
4.30 g augalinių riebalų,
5.1 šaukštas miltų,
6.1 stiklinė vandens, 7.100 g grietinėlės, 8.1—2 šaukštai raudonųjų serbentų drebučių arba juodųjų serbentų uogienės.

Veiksmai:

Išmuštus mėsos griežinėlius apkepinti įkaitintuose riebaluose, apibarstyti druska, pipirais, garstyčių milteliais, įpilti vandens arba mėsos sultinio ir uždengus troškinti ant mažos ugnies. Į mėsos sultis sudėti vandenyje arba grietinėlėje išplaktus miltus, serbentų drebučius arba uogienę, dar 5 minutes patroškinti ir supilti grietinėlę.
Patiekti su padažu. Prie šio valgio tinka virtos arba keptos bulvės, salotų lapeliai, švieži agurkai

Similar Posts

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

* Please enter the Biggest Number

Suskaičiuokite *Captcha loading...