Kapota silkė


Jums prireiks:

50 g silkės,
20 g pyrago,
15 g svogūnų,
1 kiaušinis,
20 g daržovių,
15 g obuolių,
10 g sviesto,
3 g acto,
žalumynų.

Veiksmai:

Silkę išmirkykite, smulkiai supjaustykite, obuolius nulupkite, bandelę išmirkykite piene ir sumalkite. Viską sumaišykite, pridėkite smulkiai sukapotų, aliejuje pakepintų svogūnų. Įpilkite aliejaus, acto. Pabarstykite pipirų, cukraus, išmaišykite. Iš masės ilgoje lėkštėje suformuokite žuvies formos krūvelę, suplokite. Pabarstykite kapotu kiaušiniu, žalumynais. Šalia dėkite daržoves. Dar galite papuošti sviesto gėlytėmis. Skanaus!

Similar Posts

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

* Please enter the Biggest Number

Suskaičiuokite *Captcha loading...