Kefalės su burokėliais
Jums prireiks:
4 šaukštų sviesto
smulkinto svogūno
100 ml daržovių sultinio
150 g neriebios grietinėlės
druskos, pipirų
burokėlio
800 g kefalių
2 šaukštų citrinos sulčių
miltų
Veiksmai:
Šaukšte sviesto patroškinti svogūną. Supilti sultinį, grietinėlę ir ištrinti. Užvirinti, pagardinti pipirais, druska.
Kitame puode išleisti šaukštą sviesto ir sudėti supjaustytą burokėlį. Troškinti maišant, kol suminkštės.
Žuvis supjaustyti gabaliukais. Pašlakstyti citrinos sultimis, pagardinti druska, pipirais. Pavolioti miltuose.
Žuvų gabaliukus iškepti likusiame svieste. Patiekti įpylus padažo, papuošus burokėlių šiaudeliais ir žalumynais.