Keksas su vaisiais ir sėlenomis


Jums prireiks:
1 pakelis „Malsenos“ mišinio keksui,
1 stiklinė sėlenų,
½ stiklinės smulkių razinų be kauliukų,
½ stiklines džiovintų kapotų abrikosų,
2 nulupti ir sutarkuoti obuoliai.

Veiksmai:

Norint paruošti kekso tešlą, į pakelio turinį reikia įpilti vandens ir aliejaus.
Ruošdami tešlą keksui, įpilkite šiek tiek daugiau vandens arba aliejaus, kad tešla nebūtų per daug tiršta.
Suberkite razinas, abrikosus, obuolius, sėlenas ir išmaišykite. Tešlą supilkite į paruoštą skardą.

Kepkite 50 minučių, įkaitinę orkaitę iki 180 laipsnių C. Prieš išimdami pyragą, 10 min palaikykite jį skardoje.

Similar Posts

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

* Please enter the Biggest Number

Suskaičiuokite *Captcha loading...