Kepta žuvis su grybų ir daržovių padažu


Jums prireiks:
1 kg žuvies,
0,5 stiklinės miltų,
pipirų,
aliejaus,
druskos.
Padažui:
2 svogūnai,
morka,
petražolės šaknis,
stiklinė marinuotų grybų,
2 šaukštai pomidorų padažo,
druskos,
cukraus,
pipirų, lauro lapelis.

Veiksmai:
Žuvį pabarstyti pipirais, druska, pavolioti miltuose ir pakepinti.
Paruošti padažą: daržoves supjaustyti ir pakepinti aliejuje, kol
pagels. Tada sudėti supjaustytus grybus, pomidorų padažą ir dar
pakepinti. Pasūdyti, įberti druskos ir išmaišyti. Padažą užpilti ant
keptos žuvies. Skanaus!

Similar Posts

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

* Please enter the Biggest Number

Suskaičiuokite *Captcha loading...