Keptas triušis su priedu
Jums prireiks:
1350 g triušio,
30 g lašiniukų,
3 grietinės,
7 g sviesto,
5 g taukų,
5 g prieskoninių daržovių,
150g priedo, druskos
Veiksmai:
Triušio šlaunelę arba liemeninę prismaigstykite lašiniukų, pasūdykite, aptepkite grietine, apdėkite prieskoninėmis daržovėmis ir kepkite orkaitėje, palaistydami tais pačiais riebalais ir sultimis, kuriose kepa. Iškeptą mėsą išimkite, o keptuvėje pagaminkite raudonąjį sultinį mėsai užpilti.
Iškeptą mėsą sukapokite gabalais, užpilkite mėsos sultimis ir paduokite su bulvėmis, daržovėmis, biriomis košėmis, makaronais, pomidorais, agurkais. Skanaus !