Kepti džiovinti grybai


Jums prireiks:
10 didelių grybų,
vandens,
1 stiklinė pieno,
1 kiaušinis,
5 šaukštai maltų džiūvėsėlių,
druskos, pipirų,
3 šaukštai sviesto.

Veiksmai:
Grybus švariai nuplauti, 4 valandas mirkyti vandeniu atskiestame piene ir jame išvirti. Iš nuoviro išvirti sriubą arba pagaminti padažą. Išvirtus grybus apibarstyti prieskoniais, suvilgyti išplaktame kiaušinyje, apvolioti džiūvėsėliais, į kuriuos įmaišyta šiek tiek druskos ir pipirų , iš abiejų pusių kepti karštuose riebaluose, kol apsitrauks rusva plutele. Patiekti su keptomis bulvėmis arba bulvių koše, su krienų padažu ir agurkų, pomidorų arba ankštinių pipirų salotomis. Skanaus!

Similar Posts

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

* Please enter the Biggest Number

Suskaičiuokite *Captcha loading...