Kepti salierai


Jums prireiks:
2-3 salierai
druskos
2 kiaušinai
3-4 šaukštai maltų džiūvėsėlių
100g riebalų

Veiksmai:
Nuluptus salierus supjaustyti 1 cm storio griežinėliais, dėti į karštą pasūdytą vandenį ir virti. Vandens turi būti tiek, kad vos apsemtų daržoves. Išvirusius saliero griežinėlius išgriebti, nuvarvinti, suvilgyti išplaktame kiaušinyje, apvolioti džiūvėsėliais ir kepti iš abiejų pusių įkaitintuose riebaluose, kol pagels.
Šiuos keptus salierus tinka patiekti kartu su kepta mėsa
Skanaus

Similar Posts

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

* Please enter the Biggest Number

Suskaičiuokite *Captcha loading...