Keptos vištų kulšelės su daržovėmis
Jums prireiks:
2 vištų kulšelės,
1 saldžioji paprika,
saujelė alyvų,
1 kiaušinis,
1 valg. šaukštas miltų,
džiūvėsėlių,
vištienos prieskonių, kario,
druskos, pipirų.
Veiksmai:
Kulšeles įtrinti prieskoniais ir palikti 1 val. Po to jas nusausinti popieriniu rankšluosčiu, apvolioti miltuose, plaktame kiaušinyje ir džiūvėsėliuose. Įkaitinti 2,5 l talpos keptuvę (energija 2/3), įpilti 1-2 valg. šaukštus aliejaus ir neuždengus apkepti iš abiejų pusių, kol paruduos. Tada pabarstyti prieskoniais , uždengti, sumažinti kaitrą iki minimumo ir kepti dar 15-20 min. Patiekti su ryžiais ir daržovėmis.