Langetas su svogūnais


Jums prireiks:

1.500 g jautienos minkštimo arba antrekoto pusgaminio,
2.druskos, pipirų,
3.50 g riebalų,
4.4 nedideli svogūnai.
Padažui:
5.50 g sviesto,
6.1 šaukštas miltų,
7.1 1/2 stiklinės mėsos sultinio,
8.200 g grietinės.

Veiksmai:

Iš mėsos išpjaustyti plėves ir sausgysles, supjaustyti ją skersai raumenų 1 cm storio griežinėliais, išmušti ir iš abiejų pusių kepinti įkaitintuose riebaluose, kol paruduos. Apkepusius griežinėlius apibarstyti druska, pipirais ir perdėti į troškintuvą, o į keptuvę, kurioje kepė, įpilti karšto vandens, tuo vandeniu apipilti mėsą ir uždengus dangčiu troškinti ant,mažos ugnies. Svogūnus supjaustyti žiedais ir pakepinti įkaitintame svieste . Atskirai pagaminti padažą: svieste pakepinti miltus, į juos pamažu supilti sultis, kuriose buvo troškinama mėsa, viską 5 minutes pavirinti, įdėti grietinės.
Keptus svogūnus sudėti ant mėsos griežinėlių. Patiekti su padažu, virtomis arba keptomis bulvėmis, šviežių daržovių salotomis.

Similar Posts

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

* Please enter the Biggest Number

Suskaičiuokite *Captcha loading...