Lašiša su grybais
Jums prireiks:
1.1 lašiša,
žuvies prieskonių
2.1 stiklinė baltojo vyno,
3.1 citrinos sulčių,
aliejaus,
4.100 g džiovintų grybų,
5.1 svogūnas
6.4 skiltelių česnako,
krapų.
Veiksmai:
Supjaustytą lašišą įdėkite į indą, užpilkite marinatu, pagamintu iš vyno, citrinos sulčių, aliejaus ir žuvies prieskonių. 3 valandoms padėkite šaltai. Grybus nakčiai pamerkite į vandenį. Nukošus supjaustykite plonomis juostelėmis, įdėkite smulkiai supjaustytą svogūną, sutrintą česnaką, krapus ir truputį vyno. Viską kepkite apie 15 minučių. Iškeptą žuvį įdėkite į lėkštę ir papuoškite grybais. Patiekite su virtais brokoliais. Skanaus!