Lašišos apkepas su špinatais


Jums prireiks:
 200 g lašišos filė
400 g fermentinio sūrio
4 kiaušinių
300 g špinatų
sviesto
druskos, pipirų

Veiksmai:

Špinatus nuplauti, nuskabyti lapus. Sumesti į verdantį pasūdytą vandenį ir pavirti minutę. Supilti į sietelį nuvarvėti.

Sutrupintą fermentinį sūrį, sviestą ir kiaušinius dubenyje išsukti šaukštu. Pasūdyti, pagardinti pipirais ir išmaišyti.

Į sūrio ir kiaušinių masę sudėti smulkiai pjaustytą lašišą ir išmaišyti. Apskritą kepimo formą iškloti sviestiniu popieriumi.

Kepimo formą šonuose iškloti špinatų lapais, supilti lašišos masę. Apkepą kepti iki 200°C įkaitintoje orkaitėje apie 45 min.

Šaltinis: IKI

Similar Posts

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

* Please enter the Biggest Number

Suskaičiuokite *Captcha loading...