Makaronai su aguročiais


Jums prireiks:

500 g aguročių,
100 ml alyvų aliejaus,
100 ml grietinės,
5-6 dideli bazilikų lapai,
500 g spagečių arba juostinių makaronų,
vandens,
druskos,
tarkuoto sūrio. 

Veiksmai:

Supjaustykite agurotį 2 cm storio griežinėliais ir apkepkite su aliejumi iš abiejų pusių. Supilkite į aguročius pusė grietinės, smulkintus baziliko lapus ir kepkite ant nestiprios ugnies 5 min. Išvirkite makaronus ir gerai nuvarvinkite. Į indą, kuriame patieksite, suberkite tarkuoto sūrio, sukrėskite makaronų sluoksnį, o galiausiai – keptų aguročių sluoksnį. Apliekite viršų grietine ir apibarstykite tarkuotu sūriu. 

Similar Posts

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

* Please enter the Biggest Number

Suskaičiuokite *Captcha loading...