Maltiniai „Siurprizas“


Jums prireiks:
1.600 g maltos kiaulienos,
bandelė,
2.0,5 stiklinės pieno,
svogūnas,
3.5 gabaliukai marinuoto moliūgo,
4.100 g fermentinio sūrio, 5.80 g kumpio,
kiaušinis,
džiūvėsėlių,
aliejaus,
šaukštas pomidorų padažo,
pipirų,
druskos.

Veiksmai:
Į mėsą sudėti piene išmirkytą bandelę, supjaustytą svogūną, įmušti
kiaušinį, pasūdyti, įberti pipirų, išmaišyti. Gautą masę padalinti i
paplotėlius.
Sūrį supjaustyti. Ant mėsos gabaliukų uždėti kumpio ir sūrio,
gabaliuką moliūgo, tada vėl kumpio ir sūrio. Kiekvieną kepsnelį
pavolioti džiūvėsėliuose ir 25 minutes kepti aliejuje. Likus kelioms
minutėms iki kepimo pabaigos, uždėti dar po gabaliuką sūrio su
pomidorų padažu. Patiekti su bulvėmis. Skanaus!

Similar Posts

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

* Please enter the Biggest Number

Suskaičiuokite *Captcha loading...