Mano pica
Jums prireiks:
100 g miltų
1/8 l pieno
3 kiaušiniai
3 šaukštai aliejaus
2 svogūnai
2 skiltelės česnako
250 g pomidorų padažo
300 g fermentinio sūrio
svogūnų laiškų
druskos
Veiksmai:
Įkaitinkite orkaitę iki 220 º. Į miltus nuolat maišydami supilkite pieną ir įmuškite kiaušinių. Pagardinkite druska ir pipirais. Skardą ištepkite 1 šaukštu aliejaus, supilkite tešlą ir kepkite 10 minučių. Tuo metu supjaustykite svogūnus ir česnakus, sumaišykite juos su likusiu aliejumi ir pomidorų padažu. Supilkite paruoštą padažą ant iškepusio picos pagrindo, ant viršaus sudėkite tarkuotą sūrį ir pomidorus. Kepkite 5 min. Pabarstykite žaliais svogūnų laiškais.