Margos salotos


Jums prireiks:

200 g fermentinio sūrio, 100 g pievagrybių, 2 saldieji pipirai, 2 obuoliai, apelsinas arba 2 mandarinai.
Užpilui: 3 nepilni šaukšteliai medaus, 250 g jogurto, nepilnas šaukštelis garstyčių, 2 šaukštai citrinos sulčių, ant peilio galo tarkuotos apelsino žievelės.

Veiksmai:

Sūrį ir nuluptus obuolius (be sėklalizdžių) supjaustyti nedideliais kūgeliais. jaunus mažus pievagrybius perpjauti pusiau ir šiek tiek patroškinti. Iš saldžiųjų pipirų išimti sėklynus, supjaustyti žiedais ir sumaišyti su mandarinų ar skersai perpjautomis apelsino skiltelėmis.
Iš jogurto, garstyčių, medaus, citrinos sulčių ir tarkuotos apelsino žievelės paruošti užpilą ir juo apipilti salotas. Prieš patiekiant viską gerai sumaišyti.

Receptą atsiuntė Alma

Similar Posts