Marinuota jautiena


Jums prireiks:
1 kg jautienos,
aliejaus,
1 šaukštas miltų.
Marinatui:
5 sugrūstos kadagio uogos,
1 lauro lapas,
2 sugrūsti gvazdikėliai,
2 šaukštai supjaustytų salierų,
petražolių lapelių,
4 pipirai,
0,5 šaukto druskos,
1 l vandens,
1 šaukštas acto,
0,5 stiklinės sauso vyno.

Veiksmai:
Vandenyje pavirinti prieskonius, įdėti acto, vyno ir ataušinti. Mėsą sudėti į marinatą ir palaikyti šaltai 4 dienas. Tada išimti iš marinato ir kepti aliejuje. Pasūdyti, įpilti marinato ir patroškinti. Į padažą, kuriame troškinosi mėsa įpilti vandenyje išplaktus miltus, pavirinti 5 minutes ir perkošti. Mėsą patiekti su padažu ir bulvėmis. Skanaus.

Similar Posts