Mėlynųjų salotų lapų salotos


Jums prireiks:
1 salotų gniūžtė;
1 mėlynasis svogūnas;
5 _ 6 ridikėliai;
5 _ 6 marinuoti pievagrybiai;
2 šaukštai saulėgrąžų branduolių;
1 šaukštas citrinų sulčių;
2 šaukštai aliejaus;
1 šaukštas vandens;
truputis pipirų, druskos.

Veiksmai:
Svogūnus ir ridikėlius supjaustome griežinėliais, susmulkiname pievagrybius, įberiame saulėgrąžų branduolių, išmaišome ir užpilame padažu, pagamintu iš citrinų sulčių, vandens, aliejaus, druskos ir pipirų.
Salotas sudedame ant lėkštėse išdėliotų salotų lapų. 

Similar Posts

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

* Please enter the Biggest Number

Suskaičiuokite *Captcha loading...