Menkė su baklažanais


Jums prireiks:
600 g menkės,
2 svogūnai,
2 baklažanai,
100 g žaliųjų žirnelių,
skiltelė česnako,
aliejaus,
šaukštelis imbiero,
lauro lapelis,
petražolių lapelių,
cukraus,
druskos.

Veiksmai:
Filė supjaustyti, apibarstyti druska, imbieru ir palikti 1 valanadai.
Po to kepti aliejuje. Svogūnus ir česnaką supjaustyti. Baklažanus
supajustyti, pasūdyti ir palikti 15 minučių pastovėti. Po to apkepti
aliejuje, sudėti svogūnus su česnaku ir dar pakepti. Suberti cukrų,
likusį imbierą, lauro lapelį. Įpilti stiklinę vandens ir troškinti 5
minutes. Sudėti apkeptą žuvį su žirneliais ir dar patroškinti 5
minutes. Prieš patiekiant apibarstyti petražolių lapeliais. Skanaus!

Similar Posts