Neriebus meduolis


Jums prireiks:

400 g medaus, 5 kiaušiniai, 1,2 stiklinės cukraus, 2,5 šaukšto tirpinto sviesto, stiklinė grietinės, 3,5-4 stiklinės miltų, šauktas sodos, 2 šaukšteliai prieskonių mišinio: maltų gvazdikėlių, cinamono, muskato riešuto, kvapiųjų pipirų.

Veiksmai:
Truyniai ištrinami su cukrumi, supilamas pavirintas medus (ataušęs), suberimi prieskoniai, supilamas tirpintas sviestas, grietinė, išpalkta su soda, suberiami išsijoti miltai ir gerai sumaišoma. Baiginat maišyti, sudedami išplakti baltymai. Tešla supilama į paruoštą skardą. Kepama apie 40 min. vidutinio karštumo krosnį. Iškeptas meduolis išverčiamas ant lentelės, ataušinamas. Po to pjaustomas nedideliais gabalėliais.

Similar Posts

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

* Please enter the Biggest Number

Suskaičiuokite *Captcha loading...