Norvegiškos silkių salotos


Jums prireiks:
1.2 sūrios silkės,
2.3 kaiušiniai,
svogūnas,
3.3 valgomieji šaukštai acto, valgomasis šaukštas margarino,
arbatinis šaukštelis garstyčių,
žiupsnelis cukraus.

Veiksmai:
Silkes gerai išmirkyti, nulupti ir išdaryti. Perpjauti pirma iрilgai, o paskui supjaustyti kubeliais, bet nepernelyg mažais. Svogūną sukapoti ir truputį pakepinti su margarinu. Du žalius kiaušinius išplakti su actu ir šiuo plakiniu užpilti svogūnus (kiaušiniai turi sukiekėti). Pridėti garstyčių ir cukraus. Paruoštus silkės gabalėlius sudėti į atšaldytą padažą. Papuošti petražolėmis ir kietai virto kiaušinio skiltelėmis. Skanaus!

Similar Posts