Oslo silkės


Jums prireiks:
1.500 g šviežių silkių,
2.6 juodieji pipirai,
pusė lauro lapelio,
valgomasis šaukštas acto,
krapų,
valgomasis šaukštas margarino,
pusė stiklinės kondensuoto pieno,
druskos,
citrinos sulčių.

Veiksmai:
Silkes nulupti, išdaryti. Kiekvieną silkę perpjauti išilgai ir susukti vyniotinius, kuriuos išvirti nedideliame kiekyje pasūdyto vandens, įdėjus ten lauro lapelį, pipirų ir krapų, įpylus acto. Išlydytą margariną supilti į grietinėlę, padažą gerai išmaišyti, įberti pipirų ir druskos, įpilti citrinos sulčių. Paruoštu padažu užpilti vyniotinukus. Valgyti su virtomis bulvėmis arba daržovėmis. Skanaus!

Similar Posts