Paniruoti kepti grybai


Jums prireiks:
500 g šviežių grybų,
druskos, muskato riešuto arba pipirų,
3 šaukštai miltų,
1 kiaušinis,
3 šaukštai maltų džiūvėsėlių,
sviesto.

Veiksmai:
Grybų kepurėles nuvalyti, storesnes šiek tiek pasmulkinti, pabarstyti druska, muskato riešutu arba pipirais, apvolioti miltais, suvilgyti išplaktame kiaušinyje ir dar apvolioti džiūvėsėliais. Džiūvėsėlius plačiu peiliu prispausti prie grybų. Kepti dideliame riebalų kiekyje, kol grybų griežinėliai suminkštės ir iš abiejų pusių paraus. Valgyti karštus. Paniruoti galima ir virtus grybus, bet kepti jie būna sausi. Patiekti su keptomis arba virtomis bulvėmis ir troškintomis morkomis arba žiediniais kopūstais. Skanaus!

Similar Posts