Pupelės, grybų ir rūkytos nugarinės padaže


Jums prireiks:

350 g džiovintų pupelių,
300 g grybų,
150 g rūkytos nugarinės,
1 šaukštas sviesto,
1 didelis svogūnas,
vandens arba sultinio,
druskos, pipirų,
laiškinio česnako arba svogūnų laiškų,
3 šaukštai pomidorų arba obuolių tyrės.

Veiksmai:

Išmirkytas pupeles išvirti, kad neliktų nuoviro. Grybus supjaustyti gabalėliais, nugarinę — kubeliais ir troškinti su sviestu ir kapotu svogūnu. Baigiant troškinti, į troškinį sudėti kitus produktus ir prieskonius. Grybus sumaišyti su pupelėmis ir apibarstyti žalumynais. Patiekti su pomidorų padažu, virtomis bulvėmis arba bulvių koše. Skanaus!

Similar Posts

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

* Please enter the Biggest Number

Suskaičiuokite *Captcha loading...