Raugintų kopūstų salotos


Jums prireiks:
130 g raugintų kopūstų,
10 g marinuotų bruknių,
20 g marinuotų obuolių,
10 g cukraus,
10 g marinato,
10 g aliejaus,
cinamono, gvazdikėlių, druskos.

Veiksmai:
Kopūstai supjaustomi kvadratėliais. Nuo marinuotų obuolių ir bruknių nupilamas marinatas, į jį įdedama cinamono ir gvazdikėlių, paskui jis užverdamas, nukošiamas ir ataušinamas. Į indą dedami kopūstai, supjaustyti obuoliai, bruknės, cukrus, druska, aliejus, įpilama marinato, išmaišoma ir laikoma šaltai vieną dvi paras. Skanaus. 

Similar Posts

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

* Please enter the Biggest Number

Suskaičiuokite *Captcha loading...