Rytietiškasis veršienos kebabas
Jums prireiks:
1.750g. veršienos juostelių;
2.1/2 stiklinės slyvų padažo;
3.2 šaukštai sojų padažo;
sutrinta česnako skiltelė;
4.1/2 šaukštelio tarkuoto šviežio imbiero;
5.1/4 šaukštelio smulkintos aitriosios paprikos
Veiksmai:
Mėsą suverkite ant 8 [medinių] iešmų. Sumaišykite slyvų, sojų padažus, česnaką, imbierą ir papriką. Mėsą apšlakstykite paprikos ir slyvų maišiniu. Iešmus virš karštos krosnelės kepkite 3-4 minutes, nepamirškite nuolatos šlakstyti padažu. Veršienos kebabą į stalą duokite su rudaisiais ryžiais ir daržovėmis. Kepant atsiradusias sultis gailma siūlyti kaip pavilgą.